VIP Premium zakelijk

Ons VIP Premium zakelijk pakket bevat het volgende:

  • Jaarlijkse uitgebreide systeemcontrole
  • 24/7 monitoring
  • Tweejaarlijkse professionele reiniging zonnepanelen
  • Servicebezoek bij storing
    Infarood check

Omdat niet iedere situatie geschikt om volledig rendement te generen met uw zonnepanelen wordt uw zakelijke situatie goed bekeken. Daarbij worden twee opbrengstrapporten samengesteld. Je krijgt een overzicht van zowel het rendement in de winter als in de zomer. Het opbrengstrapport laat zien wat jouw pv-installatie precies oplevert. Op basis van de resultaten geven we je een advies over eventuele uitbreiding. Daarbij kan het slim zijn om nog een aantal jaar te wachten met vernieuwing.
 
Uw resultaten worden 24/7 gemonitord waardoor we direct op de hoogte zijn van een eventuele storing. Uiteraard nemen we dan direct contact met je op om de problemen te verhelpen.

Aanvullend op het basispakket reinigen we alle zonnepanelen één keer in de twee jaar. Is er tussentijds een storing? Dan komen we uiteraard direct naar je toe.

Aanvullend op het alle voordelen van het premiumpakket bevat het VIP premium pakket een uitgebreide inspectie. Daarnaast voeren we een infraroodcheck uit. Met infrarood metingen wordt gekeken naar zogenoemde ‘hotspots’ die ontstaan door loszittende of gecorrodeerde stekkers. Hierdoor worden eventuele defecten en brand voorkomen.

Maximaal rendement van zonnepanelen

Bedrijfsfoto’s © 2022 Huub Remmen