Premium

Ons Premium pakket bevat het volgende:

  • Jaarlijkse uitgebreide systeemcontrole
  • 24/7 monitoring
  • Tweejaarlijkse professionele reiniging zonnepanelen
  • Servicebezoek bij storing

Omschrijving

Omdat niet iedere situatie geschikt om volledig rendement te generen met uw zonnepanelen wordt jouw persoonlijke situatie goed bekeken. Daarbij worden twee opbrengstrapporten samengesteld. Je krijgt een overzicht van zowel het rendement in de winter als in de zomer. Het opbrengstrapport laat zien wat jouw pv-installatie precies oplevert. Op basis van de resultaten geven we je een advies over eventuele uitbreiding. Daarbij kan het slim zijn om nog een aantal jaar te wachten met vernieuwing.

Uw resultaten worden 24/7 gemonitord waardoor we direct op de hoogte zijn van een eventuele storing. Uiteraard nemen we dan direct contact met je op om de problemen te verhelpen.

Aanvullend op het basispakket voeren we in het voorjaar een uitgebreide systeemcontrole en een visuele inspectie uit. Hierbij controleren we onder meer de ophanging van de panelen. Daarnaast reinigen we alle zonnepanelen (twee-)jaarlijks afhankelijk van je persoonlijke situatie. Is er tussentijds een storing? Dan komen we uiteraard direct naar je toe.

Maximaal rendement van zonnepanelen

Bedrijfsfoto’s © 2022 Huub Remmen